Bedpanspoeler BWD 736 en 738

Bedpanspoeler met een grote capaciteit voor ziekenhuizen, prive-ziekenhuizen en verpleeghuizen

De KEN BWD 736 en 738 bedpanspoelers zijn speciaal ontwikkeld voor ziekenhuizen, verpleeghuizen, privéklinieken etc., waar behoefte is aan het wassen van ondersteken, urineflessen, nierkommen en andere zaken. De machines zijn ook geschikt voor intensive care afdelingen met een veelzijdige behoefte aan het wassen en desinfecteren van diverse gebruiksvoorwerpen. Deze machines zijn gericht op kwaliteit, flexibiliteit en gebruikersvriendelijkheid.

De KEN BWD 736 bedpanspoeler is verkrijgbaar als wand- of vloermodel. De BWD 738 bedpanspoeler is een doorgeefmodel. De diepte is slechts 46 cm, desondanks is er ruimte voor drie ronde bedpannen met deksel of drie urineflessen. De bedpanspoeler kan worden geleverd met handmatige of automatische opening/sluiting van de deur.

Bij automatische opening/sluiting kan worden gekozen tussen een voetbediening of een afstandsbediening. De afstandsbediening wordt aan de wand gemonteerd zodat deze bediend kan worden met bijvoorbeeld een lichte aanraking van de ellenboog waardoor het in- en uitruimen van de spoeler efficiënter verloopt. Een ruime keuze aan extra materialen garanderen extra flexibiliteit en optimaal gebruik.

Voordelen:
  • Deur te gebruiken als vuil waterafvoer.
  • Helder display met programma-informatie.
  • 5 programma’s als standaard.
  • KEN NetCom – communicatie via netwerk met centrale of de centrale computer voor documentatie.
  • Helder display met programma-informatie.
  • De ondersteek en urineflessen worden automatisch geleegd als de deur sluit.


Klik hier voor documentatie
0517 - 39 92 00